35 Baseball Trivia Questions With Answers

Published on

Trivia

Here are the best baseball trivia questions with answers to test your knowledge of how much you know about the game. Trivia Questions are the best fun way to test your knowledge in the knowledge-growing process.

Baseball Trivia Questions With Answers

1. As of the 2000 season, who was the only National League third baseman to win 4 batting titles? Answer: Bill Madlock

2. How many games did Cap Anson win as a manager? Answer: 1296

3. How many home runs did Barry Bonds hit? Answer: 762.

4. How many times did Babe Ruth hit 40 or more home runs in a season throughout his career? Answer: 11

5. Mad Dog was the nickname of what player? Answer: Bill Madlock

Also Find: Anatomy Trivia With Answers

6. Old Aches and Pains was known as what player? Answer: Luke Appling

7. The Barber was known as who? Answer: Sal Maglie

8. The Big Train is also known as who? Answer: Walter Johnson

9. The Bulldog is also known as what player? Answer: Orel Hershiser

10. The Gray Eagle is also known as who? Answer: Tris Speaker

11. The Toy Cannon is also known as who? Answer: Jimmy Wynn

12. What family name had 5 brothers in Major League baseball? Answer: Delahanty

Easy Baseball Trivia With Answers

13. What leagues does the MLB have? Answer: National League and American League.

14. What player was also known as ‘The Monster’? Answer: Dick Radatz

15. What year was the last best-of-nine World Series in MLB played? Answer: 1921

16. What year was the MLB formed? Answer: 1869.

17. When was the last time the Boston Red Sox won a World Series? Answer: 2004.

18. Which pitcher had the most wins in the 1980s? Answer: Jack Morris

19. Which shortstop has played in 2581 career games at that position? Answer: Luis Aparicio

20. Who are the only 2 players to hit 20 or more home runs in every year in the 1990s? Answer: Barry Bonds and Matt Williams

21. Who had the most American League MVP votes in the 1980s, yet was never the MVP? Answer: Eddie Murray

22. Who had the most hits in a decade in MLB? Answer: Rogers Hornsby

23. Who hit more career home runs? Answer: Sadaharu Oh

24. Who hit the most MLB homeruns in the 1950s? Answer: Duke Snider

Best Baseball Trivia Quiz With Answers

25. Who holds the all-time record for most career pinch hits as a switch-hitter? Answer: Jerry Hairston

26. Who is also known as Le Gran Orange? Answer: Rusty Staub

27. Who is also known as The Scooter? Answer: Phil Rizzuto

28. Who was the first Major League pitcher to win the MVP and the Cy Young award in the same year? Answer: Don Newcombe

29. Who was the first major league player to hit a home run? Answer: Mike Griffin.

30. Who was the first man in MLB history to pitch five complete games in one World Series? Answer: Deacon Phillippe

31. Who was the first National Leaguer ever to hit a home run in an All-Star game? Answer: Frankie Frisch

32. Who was the first pitcher to win a World Series game in each league? Answer: Jack Coombs

33. Who was the first player to have 2000 career hits, without ever playing in an All Star game? Answer: Tony Phillips

34. Who was the first player to win a batting title in three different decades? Answer: George Brett

35. Who was the last player to hit .400 in a season? Answer: Ted Williams