19 Bear Riddles For Kids With Answers

Find here the best bear riddles, questions, and logic puzzles to share with your kids and family members.

Bear Riddles For Kids With Answers

1. Riddle: What do you call a bear with no ear?

Answer: A b!

2. Riddle: What do kids, worms, bears, fish, and rings all have in common?

Answer: They are GUMMIES!

3. Riddle: What did the koala say to the bear on the phone?

Answer: I’ll koala you later.

4. Riddle: What do you call a bear that is in deep sleep?

Answer: Barely wake up!

5. Riddle: What brought the zombie to bed?

Answer: A dead bear.

6. Riddle: What did the panda ghost say?

Answer: Bamboo.

Also Find: Animal Riddles With Answers

7. Riddle: Don’t look a gift horse in the mouth. What is the contradictory proverb?

Answer: Beware of Greeks bearing gifts.

8. Riddle: What do you call a bear with no teeth?

Answer: A gummy bear.

9. Riddle: What do you call a little bear who never takes a bath?

Answer: Winnie-the-Phew!

10. Riddle: What do you call a polar bear at the beach?

Answer: Sandy Claws!

11. Riddle: What do you call an angry polar bear?

Answer: Nothing, just run.

12. Riddle: What do you get when you cross a bear with a skunk?

Answer: Winnie the phew

13. Riddle: What kind of animal can do Kung fu?

Answer: Kung fu pandas!

Also Find: Bathroom Riddles With Answers

14. Riddle: What type of Martial Arts does Winnie the Pooh do?

Answer: Kung Pooh.

15. Riddle: When are boys like bears?

Answer: When bare-footed.

16. Riddle: Why are teddy bears never hungry?

Answer: Because they are stuffed.

17. Riddle: Why couldn’t Goldilocks sleep?

Answer: Because of night-bears.

18. Riddle: Why did Tigger go to the bathroom?

Answer: He wanted to find his friend, Pooh!

19. Riddle: Why kind of entertainment does Yosemite National Park have?

Answer: Bear-itones.


Photo of author
About The Author
Manoranjan Sahoo
This post is published by MS who started the website Find Motivation. The goal of this website is to motivate people by giving them the right knowledge and information.