Get Your Brain Working with These Disney Riddles With Answers

Disney Riddles are a beloved part of the Disney experience, providing a fun and interactive way for guests to engage with the magic of the parks. These riddles, which can be found throughout the parks and resorts, challenge visitors to solve clues and mysteries that are inspired by Disney characters, attractions, and history. Whether you’re a seasoned Disney fan or a newcomer to the magical world of Disney, these riddles are sure to delight and challenge you in equal measure.

Disney Riddles With Answers For Kids

1. A love Cinderella, I hate cats, especially Lucifer, My shirt is red that Cinderella made for me. I always want to help Cinderllie for helping me. Who am I? Answer: Jaq

2. I am a princess not very well known; Live in a land where children never grow. Who am I? Answer: Tiger Lily

3. I am a princess who has been named well; Sib of the one whose voice is like a bell. Who am I? Answer: Ariel’s Sisters: Aquata, Andrina, Arista, Atina, Adella & Allana (The Little Mermaid)

4. I am engaged with charm in my search for a switch; restored my fate of pride with the touch of a stitch. Who I Am? Answer: Merida (Brave)

Also Find: Detective Riddles & Difficult Riddles

5. I am stuck in the castle, and trapped in time; found and rescued by the man of crime. Who am I? Answer: Jasmine (Aladdin)

6. I am the daughter of a royal and bright; dream of a world full of light. Who am I? Answer: Rapunzel (Tangled)

7. I am the queen of a majestic place; find my lost love through a special chase. Who I Am? Answer: Nala

8. I live in China, I help a human who wants to help her dad, I give her bad advice walking into camp, and I love doing stuff for my selfish purposes. Who am I? Answer: Mushu

9. I live in the jungle. My father was killed. I am to be king of the jungle one day I sing I can’t wait to be king. Who am I? Answer: Simba

10. I used to be the favorite but then someone else came in. Buzz Lightyear. Now he is my best friend. Who I Am? Answer: Woody

11. I was brought up by two carefree guides; my love can link the two rival pride. Who am I? Answer: Kiara

12. I was cursed as a baby, and three good fairies took me to the forest, I returned to the castle where the curse came true, and a handsome prince saved me. Who am I? Answer: Sleeping Beauty/Aurora

13. My mother died when I was little. I love to sing, I love humans, and my best friend is a fish. Who am I? Answer: Ariel

14. This is a legendary creature. Whose fiery breath can be quite ruthless? In movies about how to train them. The main one went by the name Toothless. Who is it? Answer: Toothless the Dragon

15. When does Mickey Mouse put up his new calendar? Answer: On New Ears Day!

16. Despite me being barely a princess; I had a life that is the princess. Who am I? Answer: Giselle

17. I am a Disney Princess. I have brown hair. I love to read. I sing Something There. Who Am I? Answer: Bell

18. I am a princess who’s not a princess; Fight with destiny with a lucky insect. Who am I? Answer: Fa Mulan

19. I am a princess who’s trapped and lost in a castle; Bargain with the witch and fight for a special vessel. Who am I? Answer: Eilonwy

20. I am Bambi’s love interest. Who Am I? Answer: Faline

21. I am gifted with power but also a curse; Only by true love can make a reverse. Who am I? Answer: Elsa (Frozen)

22. I am in love with a maiden. I can disguise myself very well. I give to the poor and take from the rich. I am a good shot with an arrow. Who am I? Answer: Robin Hood

23. I don’t like to wash my hands, or sing and dance. I play the organ in a very different way. I have to share a cottage with six other people. And I don’t always have a very nice attitude. So you better stay out of my way! Who am I? Answer: Grumpy

24. I fly around, I order around a group of boys, I never want to grow up, I foil the plans of a pirate. Who am I? Answer: Peter Pan

25. I live in the street. I steal food. I was put in jail, only to get out I met a beautiful girl, I sing One Jump Ahead. Who am I? Answer: Aladdin

26. I lived in London. I wear a yellow dress. I go to Africa to study gorillas. I met a boy who talks to animals. Who am I? Answer: Jane

27. We are the group of girls Dot belonged to in the film A Bug’s Life. Who are we? Answer: The Blueberries

(Image Source: unsplash.com)


Photo of author
About The Author
Manoranjan Sahoo
This post is published by MS who started the website Find Motivation. The goal of this website is to motivate people by giving them the right knowledge and information.