19 DotA 2 Heroes Trivia Quiz, Questions With Answers

Are you a fan of the DotA 2 game? Here are the best DotA 2 trivia questions with answers to test your knowledge of how much you know about this game. Trivia Questions are the best fun way to test your knowledge in the knowledge-growing process.

DotA 2 Heros Trivia Questions With Answers

1. A rare instance in which an Intelligence-based hero is a bit of a hefty, hard-hitter, which of these characters utilizes a Fireblast? Answer: Ogre Magi.

2. Also known as the Admiral, what hero uses a Ghost Ship as his ultimate in battle? Answer: Kunkka.

3. Although an Agility hero, what character’s strong attacks often make him able to defeat Roshan in the early stages of the game? Answers: Ursa.

4. Beep boop! What ranged wispy Strength hero is able to relocate allies on the map? Answers: Io.

5. Charging across the battlefield to bash an enemy isn’t out of the realm of possibility for which hero, also known as Barathrum? Answer: Spirit Breaker.

Also Find: Food Trivia With Answers

6. Mana Break and Mana Void could only be techniques used by what agility-based hero is known for being the sole survivor of a massacre? Answer: Anti-Mage.

7. Rot. Dismemberment. Hooking. All of these are important things to note what hero, is consistently a top pick for players internationally? Answer: Pudge.

8. Squee, Spleen, and Spoon use mines to damage enemies. What is their collective name? Answers: Techies.

9. The Rupture technique causes enemies to take damage with movement. Who uses this attack in battle? Answer: Bloodseeker.

DotA 2 Trivia Quiz Questions With Answers

10. What hero can use a Nimbus to attack foes from anywhere on the map? Answer: Zeus.

11. What hero, known for having ‘backward wings’ for many years, also secretes a Nethertoxin? Answer: Viper.

12. What ranged hero’s ability to assassinate a foe can take out a damaged enemy hero with one well-placed shot? Answers: Sniper.

13. Which hero is actually a walrus? Answers: Tusk.

14. Which hero, known for garnering a huge bounty in the game, can share Aghanim’s Scepter with other characters? Answers: Alchemist.

15. Which hero’s ultimate attack allows him to create clones of himself, even though one’s death kills them all? Answers: Meepo.

16. Which Intelligence-based hero’s Hex spell can transform a foe into a chicken? Answers: Shadow Shaman.

17. Which melee hero is able to go invisible, but only within her own spun webs? Answers: Broodmother.

18. Yurnero, a sword-wielder, won the 2016 Arcana vote. By what name is he known in-game? Answer: Juggenaut.

19. Zharvakko is the name of which hero, also known for placing wards and stunning foes with a ranged cask? Answers: Witch Doctor.


Photo of author
About The Author
Manoranjan Sahoo
This post is published by MS who started the website Find Motivation. The goal of this website is to motivate people by giving them the right knowledge and information.