17 God Riddles With Answers For Kids

Here find some best collections of God riddles, funny puzzle questions, and brain teasers for kids and adults. And to solve these puzzles we are also sharing the answer to the question.

God Riddles With Answers

1. Why did God make man before woman? Answer: You need a rough draft before you have a final copy.

2. I have wings but I’m not a bird, I have a bow and arrow but I’m not Robin Hood. I’m a Roman god but I’m not Mars. I look like a baby but I don’t wear a diaper, I’m associated with love but I’m not a heart. Who am I? Answer: Cupid

3. I’m full of gas but I’m not a car. I have many rings but I’m not a jewelry store. I’m a Roman god but I’m not Janus. I’m a large planet but I’m not Jupiter. What am I? Answer: Saturn

4. I’m named after a Roman God, I’m the fourth planet from the Sun, I am known as the red planet, and have two moons rather than one. Answer: Mars

Also Find: Geography Riddles With Answers

5. Made by God in pairs, Separated at birth on Earth, Found after years of search, Inseparable for the rest of the time. What am I? Answer: Soul mates

6. My first three is another name for the Hindu god Shiva. My last four create something to wear. Together I might use a scythe. What am I? Answer: Harvest. Har is another name for Shiva. A vest is something you wear. And a harvest might use a scythe.

7. These people sailed across from Europe, so they’d have the freedom to worship their God. Once they’d overcome many obstacles, they finally reached dry land at Cape Cod. Answer: The Pilgrims

8. This is an element that derives from the famed Norse God. What is it? Answer: Thorium

9. This woman was created so Adam wouldn’t be alone, and the way that God made her by using Adams’s rib bone. Who could this lady be? Answer: Eve

10. What are God’s arrows that cannot be counted? Answer: Rain

Tricky God Riddles With Answers

11. What do you get when you cross Godzilla and a parrot? Answer: I don’t know, but if he asks for a cracker, give it to him!

12. What is the fire God lit and never put out? Answer: The sun

13. What’s the difference between Mother Teresa and a nurse? Answer: Mother Teresa only has to serve one God.

14. When did the Pilgrims first say “God bless America? Answer: The first time they heard America sneeze!

15. Why did god create Adam before he created Eve? Answer: Because he didn’t want anyone telling him how to make Adam.

16. Why did God invent lawyers? Answer: So that realtors would have someone to look down on.


Photo of author
About The Author
Manoranjan Sahoo
This post is published by MS who started the website Find Motivation. The goal of this website is to motivate people by giving them the right knowledge and information.