64 Horror Movie Trivia Questions With Answers

Do you love watching horror movies? Here are the best horror movie trivia questions with answers to test your knowledge of how much knowledge you have about horror movies. Trivia Questions are the best fun way to test your knowledge in the knowledge-growing process.

Horror Movie Trivia Questions With Answers

1. “Game over, man, Game over.” Is a quote from which 1980’s sci-fi-fi horror flick? Answer: Aliens

2. After Johnny and Sarah’s date in The Dead Zone, what does Johnny spend the next four years doing? Answer: He was in a coma

3. At the beginning of Scream, what was Casey Becker cooking when the killer called her? Answer: Popcorn

4. How many survivors are there at the end of The Thing? Answer: 2, Childs and Macready

5. How much money did Arnie pay for Christine in the horror movie of the same name? Answer: $250.00

6. In I Know What You Did Last Summer, whose body does Julie find in the back of her car? Answer: Max

Also Find: Television Trivia Questions With Answers

7. In Misery, what item does Paul use to pick the lock on his door? Answer: Bobby-pin

8. In Nightmare on Elm Street 2: Freddy’s Revenge, is the lead a male or female? Answer: Male

9. In the film The Fly, Veronica notices physical changes on what part of Seth’s body? Answer: His back

10. Jennifer Lopez’s character Terri is from what state in the movie Anaconda? Answer: South Carolina

11. This 80’s horror movie has a father bringing his deceased son back from the dead; what movie is it? Answer: Pet Sematary

12. What 1999 horror movie stars Owen Wilson, Catherine Zeta-Jones, and Liam Neeson? Answer: The Haunting

13. What are the first words spoken in Predator? Answer: “You’re looking good Dutch.”

14. What book was the horror movie Hellraiser based on? Answer: Hellbound Heart

15. What breed of dog was Cujo? Answer: St. Bernard

16. What disability does Marty have in Silver Bullet? Answer: His legs are paralyzed

17. What event occurred in New York City caused Seymore to find Audrey II? Answer: A total eclipse.

18. What Friends star was in the low-budget 90’s horror flick The Leprechaun? Answer: Jennifer Aniston

19. What horror movie from the 1980s starred a child actor who had no idea they were acting in a horror film? Answer: The Shining

20. What horror movie starring Gizmo can double up as a Christmas film? Answer: The Gremlins

21. What is Chucky’s favorite game in Child’s Play 2? Answer: Hide the soul

Best Trivia Questions For Horror Movies With Answers

22. What is the last name of the vampire-loving brothers in The Lost Boys? Answer: Frog

23. What is the name of Sydney’s college in Scream 2? Answer: Windsor

24. What is the name of the vampire in Fright Night? Answer: Jerry Dandridge

25. What is the song played at the beginning of Halloween II? Answer: Mr. Sandman

26. What item did Nancy pull out of her dream in Nightmare of Elm Street? Answer: Freddy’s hat

27. What was Chucky’s real name in Child’s Play? Answer: Charles Lee Ray

28. Which star of the Poltergeist was murdered by her boyfriend? Answer: Dominque Dunne

29. Who directed The Evil Dead? Answer: Sam Raimi

30. Who is the murderer in the first Friday the 13th movie? Answer: Jason Voorhees mom

31. Who plays Carol-Anne in the Poltergeist films? Answer: Heather O’Rourke

32. At the end of the movie Lake Placid, how many alligators died in Black Lake? Answer: One.

33. How long do you have to live after watching the videotape in The Ring? Answer: Seven days

34. In the movie Vacancy, what room do the main characters stay in? Answer: Room 4

35. Pierce Brosnan starred in this 1992 horror film; what is it? Answer: The Lawnmower Man

36. What did Evie open up in The Mummy that got her loved ones in trouble? Answer: The book of the dead

37. What is Cole’s secret in the Sixth Sense? Answer: He can see dead people.

38. What is Seth’s brother’s name in From Dusk to Dawn? Answer: Richard

39. What is the date at the start of The Crow? Answer: October 30

40. What is the name of Chucky’s child in Seed of Chucky? Answer: Glen/Glenda

41. What is the name of the small town where Jennifer’s Body takes place? Answer: Devil’s Kettle

42. What is the orderly’s name in the asylum that houses Dr. Hannibal Lecter in Silence of the Lambs? Answer: Barney

43. What month did three students head out into the woods in The Blair Witch Project? Answer: October

44. What orphanage was Esther adopted from in The Orphan? Answer: St. Marina Home for Girls

45. What was Candyman’s real name in the horror movie Candyman? Answer: Phillip Purcell

46. What year was Scream 3 released? Answer: 2000

Horror Movie Quiz Questions With Answers

47. When the spirit jumps from host to host in the 1990’s horror movie Fallen, what Rolling Stones song does he sing? Answer: Time is on my side.

48. Where do the movie signs take place? Answer: Bucks County, PA

49. Where does the doctor find the new spider species in Arachnophobia? Answer: Venezuela

50. Who is Chucky’s bride in Bride of Chucky? Answer: Tiffany

51. Who is the queen alien in the movie The Faculty? Answer: Marybeth

52. Who played the role of the pharmacist in Thinner? Answer: Stephen King

53. Who plays Dr. Robert Neville in I Am Legend? Answer: Will Smith

54. Who plays Dracula in Dracula 2000? Answer: Gerard r

55. Who plays Jim Halsey in The Hitcher? Answer: C. Thomas Howell

56. Who plays Mort Rainey in The Secret Window? Answer: Johnny Depp

57. Who plays Patrick Bateman in American Psycho? Answer: Christian Bale

58. Who plays the main character Jill Johnson in the movie When a Stranger Calls? Answer: Camille Belle

59. Who portrays the vampire Lestat in Interview with a Vampire? Answer: Tom Cruise

60. Who was the horseman’s first victim in Sleepy Hollow? Answer: Dirk von Garrett

61. Who was the only survivor at the end of The Mist? Answer: David

62. Who wrote the film script for Creepshow? Answer: Stephen King

63. Why did Jigsaw choose to kill Amanda in Saw? Answer: She was addicted to drugs.

64. Why is the road to Silent Hill closed in the movie Silent Hill according to the cop? Answer: There is a coal fire burning underground.


Photo of author
About The Author
Manoranjan Sahoo
This post is published by MS who started the website Find Motivation. The goal of this website is to motivate people by giving them the right knowledge and information.