32 Impossible Riddles With Answers

Here find some best collections of impossible riddles, funny puzzle questions, and brain teasers for kids and adults. And to solve these puzzles we are also sharing the answer to the question.

Impossible Riddles With Answers

1. A is the brother of B. B is the brother of C. C is the father of D. How is D related to A? Answer: A is D’s aunt.

2. He has to choose between three rooms, the first is full of raging fires, the second, assassins with loaded guns, and the third is lions who haven’t eaten in years. Which room is the safest? Answer: The poor lions died of starvation

3. How can you throw a ball as hard as you can only to have it come back to you without it bouncing off of anything? Answer: Throw the ball straight into the air.

4. I am laced twice in eternity and always within sight. What could I be? Answer: The letter “T”.

5. I am the beginning of the end of time and space that surrounds everything and every place. What am I? Answer: The letter “E”.

Also Find: Holiday Riddles With Answers

6. I possess a halo of water, walls of stone, and a tongue of wood. Long I have stood; what am I? Answer: Castle.

7. If an electric train is moving north at 55 mph and the winds blowing east at 70 mph, which way does the smoke blow? Answer: An electric train doesn’t emit smoke.

8. Little Jimmy is Seven years old. I go everywhere with him. I cast no shadow and breathe no air. I don’t weigh anything and I can’t be seen, heard, or touched. Who am I? Answer: Little Jimmy’s imaginary friend.

9. People in poverty have this. If you eat this you will die. What is it? Answer: Nothing.

10. There is a single-story blue house where everything is blue; the doors, windows, couch, television, kitchen, etc. are blue. What color is the carpet on the stairs in this house? Answer: There are no stairs, it’s a one-story house.

11. Two fathers and two sons come home from the mall. Yet when they arrive home, only three people get out of the car. How is this possible? Answer: They are a grandfather, father, and son.

Tricky Impossible Riddles With Answers

12. What can cut like a knife, sting like a bee, and bite like a lion? Carry truth and lies but never move or speak. What are we? Answer: Words.

13. What can run but never walk, have a mouth but never talk, have a head that never weeps, and a bed that never sleeps? Answer: A river.

14. What has only two words, but thousands of letters? Answer: A Post Office.

15. What has wheels and flies? Answer: A garbage bin with wheels.

16. What is able to go up a chimney when down but unable to go down a chimney when up? Answer: An umbrella.

17. A mother has 5 children. Half of them are sons. Is this possible? Answer: Yes. Never say the other half wasn’t boys…

18. How can you drop a glass onto a hard floor without smashing it? Answer: A glass won’t smash a hard floor!

19. I have a face and hands but my hands can never touch my face. What am I? Answer: A clock.

20. Little Susie was told by her parents to never open the basement door. Why? Answer: Susie lived in the basement and her parents had never let her out.

21. Mike is a butcher. He is 5’10” tall. What does he weigh? Answer: Meat

Best Riddles With Answers

22. Mr. Harry had 4 daughters, and each daughter had a brother… How many children does Mr. Harry have? Answer: No children! Explanation: It’s written Mr. Harry “had”. So at present Mr. Harry has no children.

23. Samuel’s father has three sons: David, Andrew, and..? Answer: Samuel.

24. Turn me on my side, and I am everything. Cut me in half, and I am nothing. What am I? Answer: The number 8.

25. What has an eye but can’t see? Answer: Needle.

26. What is the end of a rainbow? Answer: The letter W.

27. Where can you find a hammer and an anvil that are too small for human hands to use? Answer: In the human ear. They are the smallest bones in the body.

28. Which candles burn longer? Church candles or Birthday cake candles? Answer: Neither. Candles only burn shorter.

29. Why is it that when you have lost something, it’s always in the last place you look? Answer: Because you stop looking when you find it.

30. You measure my life in hours, and I serve you by expiring. I am quick when I am thin and slow when I am fat. The wind is my enemy. Answer: A candle.

31. You see a boat filled with people. It has not sunk, but when you look again, you do not see a single person on the boat. Why? Answer: All the individuals were married.

32. You walk into a dark room. In the room, there is only an oil lantern, a Candle, and a fireplace. Which do you light first? Answer: You can’t. You don’t have anything to light them with.


Photo of author
About The Author
Manoranjan Sahoo
This post is published by MS who started the website Find Motivation. The goal of this website is to motivate people by giving them the right knowledge and information.