18 Kangaroo Riddles With Answers For Kids

Here find some best collections of Kangaroo riddles, funny puzzle questions, and brain teasers for kids and adults. And to solve these puzzles we are also sharing the answer to the question.

Kangaroo Riddles With Answers

1. I can hop. I carry a baby in my pouch. Who am I? Answer: Kangaroo

2. I am an animal. I have soft coats with powerful hind legs, small forelegs, tall ears, large feet, and a long tail. Who am I? Answer: Kangaroo

3. I cannot walk or run, but I can only jump. I carry a baby in my pocket. Who am I? Answer: Kangaroo

4. I jump when I walk and sit when I stand, Who am I? Answer: Kangaroo

5. I am an animal and I have a bag to carry my children with me. Guess who am I? Answer: Kangaroo

Also Find: Knowledge Riddles With Answers

6. I am from Australia and eat grass. I carry small joeys in my pouch. Who am I? Answer: Kangaroo

7. What do you get if you cross a kangaroo and an elephant? Answer: Big holes all over Australia.

8. What do you get if you cross a kangaroo and a snake? Answer: A jump rope

9. What country has great animals Like a large bird called an emu? A cute and cuddly koala Or a big hopping kangaroo?  Answer: Australia

Kangaroo Riddles For Kids

10. What do you call a lazy kangaroo? Answer: A pouch potato

11. Why do mother kangaroos hate rainy days? Answer: Because their kids have to play inside!

12. Riddle: what is a kangaroo’s favorite year? Answer: leap year

13. Did you hear about the kangaroo with glasses? Answer: He had to go to the hopthalmologist.

14. What do stylish kangaroos wear? Answer: Jumpsuits.

15. What animal jumps when it walks and sits when it stands? Answer: A kangaroo.

16. What’s a kangaroo’s favorite candy? Answer: Lollihops.

17. What do you call 144 kangaroos in a box? Answer: Gross.

18. How does a kangaroo win a gold medal? Answer: In the long jump.

Photo of author
About The Author
Manoranjan
This post is published by Manoranjan who started this website Find Motivation. The goal of this website is to motivate people by giving them the right knowledge and information.