18 Military Riddles With Answers For Kids

Here find some best collections of military riddles, funny puzzle questions, and brain teasers for kids and adults. And to solve these puzzles we are also sharing the answer to the question.

Best Military Riddles With Answers

1. A black grouse flew in the evening. I fell into a swan, and now I can’t find it. Answer: Bullet

2. In Any military profession you must definitely learn to be the backbone of the country so that the world does not have… Answer: Wars

3. At first he was a cadet, he came to the regiment as a lieutenant, he is trained to fight how to call him, tell me. Answer: The officer

4. Can you become a soldier swim, ride and fly, and in the ranks go hunting? Waiting for you soldier. Answer: Infantry

Also Find: Medical Riddles With Answers

5. Created in the last century miracle ear man. For a hundred miles it will hear like a bear in a den breath. Answer: Radar

6. Far-sighted gave me – he brought me close. Answer: Binoculars

7. I am the modern “God of War” defender of the country’s borders. After all, before you go to battle, they let me in on a robbery. Answer: Artillery

8. There are three old women: they sigh and gasp nearby, all people are deaf. Answer: Guns

9. This gun doesn’t shoot and throws stones far away, there are no fortresses in the world standing before her. Answer: Catapult

Easy Military Riddles With Answers

10. You can be a sailor to protect the border, and serve not on earth, and in the military. Answer: Ship

11. A raven is flying, all bound, whom it will bite, to that death. Answer: Bullet

12. Breathes with fire, burns with fire. Answer: A gun

13. I’m in the Navy now my hearing is good. There is the same in the infantry – we are friends with the walkie-talkie for a reason! Answer: Radio operator

14. On the ship are modest, comfortable seamen’s quarters… Answer: Cabins

15. The plane is taking off, and I’m ready to fly. I’m waiting for that cherished order to protect you from heaven! Answer: The war pilot

16. The trunk sticks out of the fence, and he scribbles relentlessly. Who is smart will understand. What is it? Answer: Machine gun

17. Under fire, under bullets straight, ours went through the whole war. Answer: Armored cat

18. What’s on the shoulders of the military? Answer: Shoulder straps


Photo of author
About The Author
Manoranjan Sahoo
This post is published by MS who started the website Find Motivation. The goal of this website is to motivate people by giving them the right knowledge and information.