31 Music Riddles With Answers For Kids

Here find some best collections of music riddles, funny puzzle questions, and brain teasers for kids and adults. And to solve these puzzles we are also sharing the answer to the question.

Music Riddles With Answers

1. At the sound of me, men may dream or stamp their feet. At the sound of me, women may laugh or sometimes weep. Answer: Music.

2. I am filled with keys but unable to open any door. Answer: A piano

3. I am full of keys but I can’t open any doors. What am I? Answer: A piano

4. In this song, Freddie Mercury says that it doesn’t matter to him which way the wind blows. Which song is it? Answer: “Bohemian Rhapsody”

Also Find: Murder Riddles With Answers

5. In which song does Bruno Mars sing about taking a bullet through his brain? Answer: “Grenade”

6. What is a mountain’s favorite song? Answer: “Rockin’ Around the Christmas Tree”

7. What is the best Beatles song? Answer: Latte Be!

8. What is Santa’s favorite 80’s metal rock band? Answer: Sleigher

9. What is the Easter Bunny’s favorite kind of music? Answer: Hip-hop!

10. What makes music on your hair? Answer: A headband!

11. What rock group has four men that don’t sing? Answer: Mount Rushmore.

12. What was the pilgrim’s favorite type of music? Answer: Plymouth Rock

13. Where did the music teacher leave her keys? Answer: In the piano!

14. Why did the grandma put wheels on her rocking chair? Answer: Because she likes to rock and roll.

15. I am a “New Kid in Town” who met a “Witchy Woman” last night. But I don’t know why I have got a “Heartache Tonight.” Who am I? Answer: Eagles

Best Riddles About Music With Answers

16. I wanted to tell you a story “About a Girl” who sold me a “Heart-Shaped Box” but “All Apologies” because I do not remember the ending. Who am I? Answer: Nirvana

17. In which does Taylor Swift sing about dressing up like hipsters and making fun of exes? Answer: “22”

18. In which song does Ariana Grande sing that she’s stronger than she’s ever been before? Answer: “Break Free”

19. In which song does Ellie Goulding sing about us being the stars of the human race? Answer: “Burn”

20. This is a song where Carly Rae Jepsen throws a wish in the well. Which song is it? Answer: “Call Me Maybe”

21. This is a song where Justin Bieber keeps apologizing over and over again. Which song is it? Answer: “Sorry”

22. This is a song where Sia paints her nails and puts her high heels on. Which song is it? Answer: “Cheap Thrills”

23. What is a loud music instrument that you have in your ears? Answer: Drums

24. What is it that can sing and has ten feet? Answer: A quintet

25. What is the musical instrument that you can neither see nor touch but only hear? Answer: The voice

26. What type of band does not play any music? Answer: A rubber band

27. Which is the most musical bit of a fish? Answer: The scales

28. Which kind of phone can make music? Answer: A saxophone

29. Which musical instrument cannot open a door despite having many keys? Answer: A piano

30. Which musical instrument will never tell the truth? Answer: A lyre

31. Why did the musician put his head on the piano? Answer: He wanted to play by ear.


Photo of author
About The Author
Manoranjan Sahoo
This post is published by MS who started the website Find Motivation. The goal of this website is to motivate people by giving them the right knowledge and information.