22 Pizza Riddles With Answers For Kids

Here find some best collections of pizza riddles, funny puzzle questions, and brain teasers for kids and adults. And to solve these puzzles we are also sharing the answer to the question.

Pizza Riddles With Answers

1. Found on pizza but also in the sky. You’ll know Im around when Im close by. What am I? Answer: A circle

2. What did the angry customer at the Italian restaurant give the chef? Answer: A pizza of his mind!

3. What did the pepperoni say to the cook? Answer: “You wanna pizza me?”

4. What do a gynecologist and a pizza boy have in common? Answer: They can smell it but they can’t eat it!

5. What do you call a sleeping pizza? Answer: A piZZZZZZa.

6. What does a pizza wear to smell good? Answer: Calzone

Also Find: Nature Riddles With Answers

7. What happens when you ask the waiter “will my pizza be long?” Answer: They will tell you “No sir, it will be round!”

8. What is green and signs and will be good on your pizza? Answer: Elvis Parsley

9. What kind of pizza do you order on Christmas? Answer: Cheeses Crust.

10. What would you get if you stacked up thousands of pizzas? Answer: The leaning tower of pizzas!

11. How do you fix a broken pizza? Answer: With tomato paste.

Tricky Pizza Riddles With Answers

12. I’m something that smells cheesy but I’m not a pair of socks. I am food that is sliced and delivered in a box. Answer: Pizza

13. If you’re craving some fast food, then this thing might grant your wish. It sometimes has a stuffed crust and sometimes it is a deep dish. Answer: Pizza

14. What do you call Jabba the Hut’s older brother? Answer: Pizza the Hut.

15. What is the best thing to put in a pizza? Answer: Teeth

16. What kind of person doesn’t like pizza? Answer: A weirdough

17. What’s the difference between a redneck and a large pepperoni pizza? Answer: A large pepperoni pizza can feed a family of four!

18. Where do Pharaohs like to eat when they get hungry? Answer: Pizza Hut!

19. Why did the hipster burn his mouth while eating his pizza? Answer: He ate it way before it was cool.

20. Why did the man go into the pizza business? Answer: He wanted to make some dough.

21. Why do restaurants put the pizza in square boxes? Answer: Because they don’t cut corners.

22. Why does the mushroom always get invited to pizza parties? Answer: Because he’s such a fungus!

Photo of author
About The Author
Manoranjan
This post is published by Manoranjan who started this website Find Motivation. The goal of this website is to motivate people by giving them the right knowledge and information.