14 Psychology Riddles With Answers

Here find some best collections of psychology riddles, funny puzzle questions, and brain teasers for kids and adults. And to solve these puzzles we are also sharing the answer to the question.

Psychology Riddles With Answers

1. A clerk at a butcher shop stands five feet ten inches tall and wears size 13 sneakers. What does he weigh? Answer: Meat.

2. How can you divide five pears among five people so that each of them gets a pear and one pear remains in the basket? Answer: Let one person take the pear in the basket.

3. How much dirt is there in a hole that measures two feet by three feet by four feet? Answer: There is no dirt in the hole.

Also Find: Prison Riddles With Answers

4. I have 4 legs in the morning, 2 legs in the afternoon, and 3 legs at night. Answer: A human (baby when they crawl, adult when they walk, and older when you use a cane).

5. If you were running a race and you passed the person in 2nd place, what place would you be in now? Answer: You would be in 2nd place. You passed the person in second place, not first.

6. The man was afraid to go home because the man in the mask was there. Answer: They are playing baseball. The man in the mask is the catcher. The other man is afraid to advance to home base.

7. There is a dead man lying in the desert. A sack on his shoulders, a flask of water on his belt. There is not a living soul for miles around. What did the man die of, and what is in his sack? Answer: The parachute failed to open.

8. Three women in bathing suits stood side by side. Two of them were sad, and one was happy. But the sad women were smiling, and the happy one was crying… Why? Answer: It was a beauty contest. The girl who won first prize cried with happiness.

9. What are all the people living on Earth doing simultaneously? Answer: They’re getting older.

10. What do you call someone’s fear of Santa Claus? Answer: Claus-trophobic

11. What has a head but no brain? Answer: Cheese, garlic, onion, dummy, pin.

12. What word in the English language is always spelled incorrectly? Answer: Incorrectly

13. When you’re in a competition and have overtaken the runner in the second position. What position are you in now? Answer: You overtook the second runner and took his place, so you are now in the second position

14. Which is correct to say, “The yolk of the egg is white” or “The yolk of the egg is white?” Answer: Neither. Egg yolks are yellow.


Photo of author
About The Author
Manoranjan Sahoo
This post is published by MS who started the website Find Motivation. The goal of this website is to motivate people by giving them the right knowledge and information.