23 Relation Riddles With Answers

Here find some best collections of relation riddles, funny puzzle questions, and brain teasers for kids and adults. And to solve these puzzles we are also sharing the answer to the question.

Relation Riddles With Answers

1. A girl was crying because her boyfriend left her, she broke a bottle and a chair… what broke first? Answer: Her heart.

2. A is the son of B, C. B’s sister has a son D and a daughter E. F is the maternal uncle of D. How many nephews does F have? Answer: 2

3. Arun said, “This girl is the wife of the grandson of my mother.” Who is Arun to the girl? Answer: Father-in-law

4. Deepak is the brother of Ravi. Rekha is sister of Atul. Ravi is son of Rekha. How is Deepak related to Rekha? Answer: Son

5. How is my father’s mother’s only daughter-in-law’s daughter’s father related to me? Answer: Father

Also Find: Psychology Riddles With Answers

6. How is Radha’s mother’s daughter-in-law’s daughter related to Radha? Answer: Sister-in-law

7. If X is the brother of the son of Ts son, how is X related to Y? Answer: Grandson

8. Pointing to a man, a woman said, “His mother is the only daughter of my mother.” How is the woman related to the man? Answer: Mother

9. Pointing to a Photograph, Arjun said, “She is the mother of my son’s wife’s daughter”. How is Arjun related to the lady? Answer: Daughter-in-law

10. Q’s mother is the sister of P and daughter of M. S is the daughter of P and sister of T. How is M related to T? Answer: Grandfather or Grandmother

11. Why are men like Mascara? Answer: They usually run at the first sign of emotion.

12. Showing the man receiving the prize, Saroj said, “He is the brother of my uncle’s daughter.” Who is the man to Saroj? Answer: Cousin

Best Riddles About Relation With Answers

13. Two mothers and two daughters went out to eat. Everyone ate one burger, yet only three burgers were eaten in all. How is this possible? Answer: They were a grandmother, mother, and daughter.

14. Where did the fisherman and mermaid meet? Answer: Online!

15. X introduces Y saying, “He is the husband of the granddaughter of the father of my father“. How is Y related to X? Answer: Brother-in-law

16. A cruise ship is filled with people but yet there isn’t a single person on board HOW? Answer: They are all married.

17. How did the girl get a prince to fall in love with her? Answer: She wore a raspberry beret.

18. What did the bat say to her boyfriend? Answer: You’re fun to hang around with.

19. What do you call two young married spiders? Answer: Newly webs!

20. What is a vampire’s sweetheart called? Answer: His ghoul-friend.

21. What kind of girl does a mummy take on a date? Answer: Any old girl he can dig up!

22. What starts with m, ends with e, and is something I’d love to do? Answer: Marriage

23. When can a pizza marry a hot dog? Answer: After they have a very frank relationship!


Photo of author
About The Author
Manoranjan Sahoo
This post is published by MS who started the website Find Motivation. The goal of this website is to motivate people by giving them the right knowledge and information.