24 Roblox Trivia Questions With Answers

Here are the best Roblox trivia questions with answers to test your knowledge of how much you know about this online game platform. Trivia Questions are the best fun way to test your knowledge in the knowledge-growing process.

Roblox Trivia Questions With Answers

1. A level 4 rocketeer in T.D.S. adds how much damage to its base? Answer: 15

2. How many hats can you wear in Roblox? Answer: 3

3. How many KOs do you have to have for the Combat Initiation badge? Answer: Ten.

4. How many place visits do you have to have for the Bricksmith badge? Answer: One thousand.

5. How many questions does Roblox Trivia ask? Answer: 20

6. How much moneyz will an estate gamepass save you after starting with a tiny house? Answer: 946,000

7. If you get Builder’s Club, you can make more than one place. Answer: True.

Also Find: Star Wars Trivia With Answers

8. In a pizza place, how much can you get for an item worth $625 if you sell it at the dump? Answer: 156

9. In which year was Roblox released? Answer: 2006

10. On what place could you get the Riddling Skull hat, on Halloween 2008? Answer: Yoricks Resting place.

11. What color were the tickets before they were removed? Answer: Yellow.

Roblox Trivia Quiz Questions With Answers

12. What does the “ROBLOX” Visor Hat say? Answer: ROBLOX.

13. What is the default color of Roblox Avatar? Answer: Grey

14. You can get eggs around Easter. Answer: True.

15. Who made the level, Ultimate Paintball? Answer: Miked.

16. Who made still chill a meme on Roblox? Answer: Flamingo

17. Who is the maker of the game Roblox? Answer: Roblox Corporation

18. Who is the character that is on your friends list automatically when you start “ROBLOX”? Answer: Builderman.

19. Who is every player’s first friend in Roblox? Answer: Builder man

20. Which is not a badge you can achieve? Answer: Total Killer.

21. What was Roblox originally known as? Answer: Dyna Blocks

22. What is the name of the in-game currency? Answer: Robux

23. What is the monthly user-base of Roblux? Answer: 200,000,000

24. What is the maximum limit on having friends on Roblox? Answer: 200


Photo of author
About The Author
Manoranjan Sahoo
This post is published by MS who started the website Find Motivation. The goal of this website is to motivate people by giving them the right knowledge and information.