12 Best Silence Riddles With Answers

Here find some best collections of silence riddles, funny puzzle questions, and brain teasers for kids and adults. And to solve these puzzles we are also sharing the answer to the question.

Silence Riddles With Answers

1. Everyone in the world breaks me when they speak every time. Who am I? Answer: Silence.

2. I am there when you are quiet. I am broken when you speak. Who am I? Answer: Silence.

3. If you speak my name, I vanish. What am I? Answer: Silence

4. Say my name and I disappear. Answer: Silence.

5. Sometimes I am born in silence, Other times, no. I am unseen, But I make my presence known. In time, I fade without a trace. I harm no one, but I am unpopular with all. What am I? Answer: A fart.

Also Find: Science Riddles With Answers

6. What is black when you buy it, red when you use it, and gray when you throw it away? Answer: Charcoal.

7. What is broken when you name it? Answer: Silence

8. What is so delicate that saying its name breaks it? Answer: Silence

9. What tells you how you look without speaking? Answer: A mirror

10. When is verbal irony shocked into silence? Answer: When the subject is left speechless.

11. Why didn’t the girl tell the doctor that she ate some glue? Answer: Her lips were sealed!

12. You can break me easily without even touching me or seeing me. What am I? Answer: A promise (or silence).


Photo of author
About The Author
Manoranjan Sahoo
This post is published by MS who started the website Find Motivation. The goal of this website is to motivate people by giving them the right knowledge and information.