24 Snake Riddles With Answers For Kids

Check out some of the best collections of snake riddles, fun puzzle questions, and brain teasers for kids and adults here. And to solve these riddles we are also sharing the answer to the question.

Snake Riddles With Answers

1. What are a snake’s favorite magic spells? Answer: Abra-da-cobra and adder-ca-dabra!

2. What did the boy snake say to the girl snake on Valentine’s Day? Answer: Give me a hug and a hiss, honey.

3. What did the snake give to his wife? Answer: A goodnight hiss!

4. What do most people do when they see a python? Answer: They re-coil!

5. What do snakes do after they fight? Answer: Hiss and makeup!

Also Find: Ancient Riddles & River Riddles

6. What do you call a snake with a great personality? Answer: A snake charmer!

7. What do you get when you cross a snake and a pie? Answer: A pie-thon!

8. What is a snake’s favorite dance? Answer: The mamba

9. What snakes are found on cars? Answer: Windshield vipers!

10. What snakes are good at doing sums? Answer: Adders!

11. What subject are snakes good at school? Answer: Hiss-tory !

12. Why are snakes hard to fool? Answer: You can’t pull their leg!

Tricky Snake Riddles With Answers

13. Why couldn’t the snake talk? Answer: It had a frog in his throat!

14. Why did the ninja-like kill huge snakes? Answer: He wanted to put a big hiss in his cutting slice!

15. What do you get if you cross a canary? Answer: A sing-a-long!

16. What do you call a snake who works for the government? Answer: A civil serpent!

17. What did the doctor give the sick snake? Answer: Asp-irin!

18. This is sometimes called a serpent and its skin has a lot of scales. It can have a venomous bite and some have rattles in their tails. Answer: The snake

19. It has plenty of backbone but doesn’t have a let. It peels like an orange but it comes from an egg. Answer: snake

20. In the first book of the Bible this creature tempted Adam and Eve to eat fruit that they shouldn’t have, so Eden is where they had to leave. Answer: Snake

21. If roses are red, snakes can fly, and violets are blue, something is wrong with this statement and I hope you find it too. Answer: Violets are not really blue, and there really is a snake called a flying snake

22. If a snake married an undertaker, what would they embroider on their towels? Answer: Hiss and Hearse (His and Hers)

23. I have no legs but I can swim and and I can shock you. What am I? Answer: Sea Snake

24. Creeping on its belly, curled into a ring. Eyes forever open, beware its lethal sting. Answer: Snake

(Image Source: freepik.com)

Photo of author
About The Author
Manoranjan
This post is published by Manoranjan who started this website Find Motivation. The goal of this website is to motivate people by giving them the right knowledge and information.