27 Snow Riddles With Answers For Kids

Here find some best collections of snow riddles, funny puzzle questions, and brain teasers for kids and adults. And to solve these puzzles we are also sharing the answer to the question.

Snow Riddles With Answers

1. An arctic double-breasted formal wear. Answer: snowsuit

2. How do you tell a boy snowman apart from a girl snowman? Answer: Snowballs

3. I fall from the sky but am not rain. I like the cold and not the sun. People like to eat me. What am I? Answer: snow

4. Material for making balls and men that only show up at certain times of the year. Answer: Snow

5. One winter day, there was a man standing in the middle of someone’s front yard. The person stayed there for several weeks without moving and the owner of the yard didn’t mind. Eventually, the man left. Who was the man? Answer: A snowman.

Also Find: Sun Riddles With Answers

6. This royal young lady had several short men following her and helping her in the forest. Answer: snow-white

7. What do snowman call snowflakes? Answer: Stem cells

8. What is white and falls on the top of the roof? Answer: Snow.

9. What kind of belt does Santa wear? Answer: A snow belt

10. What man cannot live inside a house? Answer: Snowman.

11. When I’m born I fly. When I’m alive I lay. When I’m dead I run. Answer: snow

12. Where do penguins keep their money? Answer: In a snow bank!

13. Why don’t tall mountains ever catch a cold? Answer: because they have a snow cap

14. Why would Snow White be a good judge? Answer: Because she’s the fairest of all.

Best Riddles About Snow With Answers

15. How do snowmen get information? Answer: They search the “Winter-net.”

16. I have a toy that rhymes with red. It slides on snow. Careful on this Or you’ll bump your head. What is it? Answer: Sled

17. What do snowmen put in their coffee? Answer: “cold cream”

18. What do snowmen win at the Olympics? Answer: “cold” medals

19. What does a snowman eat for breakfast? Answer: Frosted Flakes

20. What falls down in winter but never gets hurt? Answer: snow

21. What kind of ball does not bounce? Answer: A snowball

22. What kind of math do Snowy Owls like? Answer: Owlgebra.

23. What’s white and cold and falls up?Answer: a mixed-up snowflake

24. Where does Frosty go dancing? Answer: the “snow ball”

25. Why did the silly kid wear only one boot? Answer: The snow was just one foot deep.

26. Why does it take so long to build a blonde snowman? Answer: Because you have to hollow out the head!

27. Why is Frosty the Snowman popular? Answer: He’s really “cool.”

Photo of author
About The Author
Manoranjan
This post is published by Manoranjan who started this website Find Motivation. The goal of this website is to motivate people by giving them the right knowledge and information.