30 Star Wars Riddles With Answers For Kids

Here find some best collections of star wars riddles, funny puzzle questions, and brain teasers for kids and adults. And to solve these puzzles we are also sharing the answer to the question.

Star Wars Riddles With Answers

1. If you’re dating someone who doesn’t enjoy Star Wars puns… Answer: Then you’re looking in Alderaan places

2. Quarantined Star Wars troopers be like “I miss people”. Answer: First of all, you always miss.

3. What do you get if you mix a bounty hunter with a tropical fruit? Answer: Mango Fett!

4. What is Admiral Ackbar’s favorite type of music? Answer: Trap

5. What Star Wars Character Uses Meat As A Weapon? Answer: Obi Wan Baloney

Also Find: Best Snowman Riddles With Answers

6. What’s a baseball player’s least favorite Star Wars movie? Answer: The Umpire Strikes Back.

7. What’s fat, hairy, and drinks a lot of coffee? Answer: Java the Hut!

8. What’s the internal temperature of a Tauntaun? Answer: Lukewarm

9. What’s the most popular Star Wars movie in Italy? Answer: The Phantom Venice.

10. Which program do Jedi use to open PDF files in Star Wars? Answer: Adobe-Wan Kenobi!

11. Which Star Wars character lives in Florida? Answer: Orlando Calrissian

12. Which Star Wars character works at a restaurant? Answer: Darth Waiter

13. Who tries to be a Jedi? Answer: Obi-Wannabe

14. Why was the droid angry? Answer: People kept pushing their buttons.

15. Why were Star Wars 4,5,6 set before 1,2,3? Answer: In charge of scheduling, Yoda was put!

Best Star Wars Riddles With Answers

16. How are Stormtroopers like a shark in a fight? Answer: They both end up missing a Finn

17. What Did Chewbacca Call His Website That Gave Away Empire Secrets? Answer: Wookieeleaks

18. What did Darth Vader say when he walked into a vegetarian restaurant? Answer: I find your lack of steak disturbing.

19. What did Obi-Wan say at the rodeo? Answer: “Use the horse, Luke!”

20. What do you call two Han Solos singing together? Answer: Han Duet

21. What does a Star Destroyer wear to a wedding? Answer: Bow ties, of course

22. What does Darth Vader use instead of a credit card? Answer: PayPalpatine

23. What kind of tea do bounty hunters drink? Answer: Boba

24. What’s a Jedi’s favorite car? Answer: A Toy-Yoda

25. Where did Luke get his cybernetic hand? Answer: The second-hand store.

26. Why are there no stairs in the Death Star? Answer: Because everyone uses the ele-Vader.

27. Why did Admiral Piett’s grandmother enlist in the Empire? Answer: She heard they have the best walkers in the galaxy!

28. Why did Han Solo dress up like a Russian emperor before leaving Mos Eisley Cantina? Answer: Because he was crazy about the mess.

29. Why did the angry Jedi cross the road? Answer: To get to the Dark Side.

30. Why Shouldn’t You Ask Yoda For Money? Answer: Because he’s always a little short.


Photo of author
About The Author
Manoranjan Sahoo
This post is published by MS who started the website Find Motivation. The goal of this website is to motivate people by giving them the right knowledge and information.