19 Superhero Riddles With Answers For Kids

Here find some best collections of superhero riddles, funny puzzle questions, and brain teasers for kids and adults. And to solve these puzzles we are also sharing the answer to the question.

Superhero Riddles With Answers

1. How did Dr. Otto Octavius present his new project? Answer: Energetically!

2. I am the king of Wakanda and use my superhuman strength and speed to help fight against evil. Who am I? Answer: Black Panther

3. I can make the weather change in an instant. You might also guess who some of my team are from the other riddles. Who am I? Answer: Storm

4. I can read people’s thoughts and understand their feelings. I also set up a school for other gifted mutants like me. Who am I? Answer: Professor

Also Find: Stupid Riddles With Answers

5. I cannot see as others do yet my laser eyes gives me an ability that others do not have. Who am I? Answer: Cyclops

6. I have a red cape and wear an ‘S’ on my chest. I fly around the world to save people using my powers. Who am I? Answer: Superman

7. I swing from webs and can shoot them from my hands. Who am I? Answer: Spiderman

8. I’m the first Muslim character to have their very own Marvel comic! Who am I? Answer: Ms. Marvel – Kamala Khan

9. My name comes from Norse mythology and I fight for justice using a heavy hammer with the Avengers. Who am I? Answer: Thor

10. What is red and blue and goes a million miles per hour? Answer: Superman in a blender.

Best Riddles About Superhero With Answers

11. Where’s Spiderman’s home page? Answer: On the world wide web.

12. What did Lex Luthor say when he did the same thing, then killed the women? Answer: That’s awful bigamy!

13. What does Batgirl wear to bed? Answer: Her Dark Knight gown!

14. What happens when you get into a fight with a Teenage Mutant Ninja Turtle? Answer: You get shell shocked.

15. What position did Bruce Wayne play on his little-league team? Answer: He was the bat-boy.

16. What superhero plays baseball? Answer: Batman

17. Who’s that outer space superhero turned talk show host? Answer: Space Ghost

18. Why did Superman cross the road? Answer: To get to the supermarket!

19. Why was the Incredible Hulk so good at gardening? Answer: He had a green thumb.


Photo of author
About The Author
Manoranjan Sahoo
This post is published by MS who started the website Find Motivation. The goal of this website is to motivate people by giving them the right knowledge and information.