72 Tie Breaker Trivia Questions With Answers

Tie Braker Questions are the ultimate questions asked in the end when there is a situation of a tie. Here are some best Tie Breaker trivia questions with answers for you.

Tie Breaker Trivia Questions With Answers

1. 2022, how many Apple stores are there in the world? Answer: 516

2. 48 American states divide themselves into counties – how many total counties are there in the US? Answer: 3,007

3. A tradition Chef’s toque (hat) has how many folds? Answer: 100

4. At its closest point, how many million miles is Jupiter from the Sun? Answer: 460

5. Giving the month and year, when did Jeff Bezos start Amazon? Answer: July 1984

6. How many different Pokemon characters are there in total? (2020) Answer: 898

7. How many domestic cats are there on the Island of Maui, Hawaii? Answer: 500 000

8. How many elements are there is the periodic table? Answer: 118

9. How many episodes of Only Fools and Horses were made? Answer: 64

10. How many grams of liquid are in a gallon of Coca-Cola? Answer: 3,780

11. How many monthly users does Facebook have? Answer: 2.89 Billion

12. How many Oscars has Tom Hanks? (2021) Answer: 2

13. How many people live in the state of Ohio, USA? Answer: 11.69 Million

14. How many people survived the Titanic? Answer: 706

Also Find: Fun Trivia Questions For Kids

15. How many people visited the Taj Mahal, India in 2020? Answer: 4.4 Million

16. How many subscribers does Netflix have? (2020) Answer: 214 Million

17. How many tourists visit Angkor Wat each year? Answer: 2.6 Million

18. How many U.S states are larger than the UK? Answer: 11

19. How many UK number one singles have the Spice Girls had? Answer: 9

20. How many windows are there in The Shard, London? Answer: 11 000

21. How many words are there in Harry potter and The Chamber of Secrets book? Answer: 85 141

22. How much did Scarlett Johansson earn for her role in Black Widow? Answer: $20 million

23. How much does The Strand cost to buy on a standard Monopoly board? Answer: £220

24. In cm, how tall is Dwayne ‘The Rock’ Johnson? Answer: 196cm

25. In feet, how tall are the white letters in the famous Hollywood Hills sign in California? Answer: 45 Feet

26. In KM squared, how big is the Kruger National Park, South Africa? Answer: 19,485 km²

27. In KM, how long is the Great Wall of China? Answer: 21 196 km

28. In metres, how tall is Mount Fuji, Japan? Answer: 3776 Metres

29. In metres, how tall is the Statue of Liberty, New York? Answer: 93 Metres

30. In miles, what is the distance between Saturn and Jupiter? Answer: 456 Million Miles

31. In minutes, what was the total time that Neil Armstrong spent out of the lunar module on the moon? Answer: 152 Minutes

32. In the 2019 UK general election, how many people voted Conservative? Answer: 13.96 Million

33. In the Travis song `Sing`, how many times is the word `Sing` sung? Answer: 42

Tie Breaker Trivia Quiz Questions With Answers

34. Including vault tracks, how many tracks were on Taylor Swift’s Red (Taylor’s Version) Album? Answer: 30

35. Not including the reunion show, how many episodes of Friends are there altogether? Answer: 236

36. Pamela Anderson married for the fifth time in January 2020, how many days did the mariage last? Answer: 12 Days

37. To the nearest minute, how long is the first Jurassic Park movie? Answer: 128

38. Transformers: Rise of the Fallen was the top grossing movie of 2009, how much did it make? Answer: $402 111 870

39. What is the population of Uzbekistan (2021)? Answer: 33 935 763

40. How deep is the Mariana Trench? Answer: 10,994 meters (36,070 feet)

41. How high is Mt Everest in metres? Answer: 8,848 m

42. How high is the Empire State Building (including its antenna)? Answer: 1,454 feet (443.2m)

43. How many letters are there in the word “SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIOUS”? Answer: 34 letters

44. How many minutes is the total running time of the 1997 original theatrical release of Titanic? Answer: 194mins

45. How many people have allegedly set foot on the moon? Answer: 12

46. How many people survived the sinking of RMS Titanic? Answer: 706 (214 crew and 492 passengers)

47. How many square miles is Rhode Island, the smallest state in the US? Answer: 1,214

48. How many total original episodes of the TV show “Lost” aired? Answer: 121

49. How many total songs appear on the “The White Album,” the popular 1968 Beatles record. Answer: 30

50. How many total square feet is the White House? Answer: 55,000

51. How many zeroes are in a Googol? Answer: 100

52. How many zeroes are in the number, 80 decillion (deh-sill-ee-in)? Answer: 34

53. How tall is the Burj Khalifa (tallest building in the world)? Answer: 829.8

54. How tall was the tallest recording person in the world? Answer: 2.72 m (8ft 11.1in)

55. In cm, what is the average height of a Male Asian Elephant? Answer: 289 cm

56. In miles, what is the distance between the moon and earth? Answer: 238,900 miles

57. In months, what is the gestation period of an elephant? Answer: 22

58. In what year did France conduct its last execution by guillotine? Answer: 1977

59. In what year was the Great Pyramid of Giza Built? Answer: 2560BC

60. In which year did Alexander Graham Bell invent the telephone? Answer: 1876

61. Jupiter has how many known moons? Answer: 79

62. The famous Rumble in the Jungle fight went to how many rounds? Answer: 8

63. To the nearest 10,000, how many words are in the official English Scrabble Dictionary? Answer: 180,000

64. What is the average life cycle of a red blood cell? Answer: 120 days

65. What is the average temperature on Venus? Answer: 460 degree celsius

66. What is the distance between the Moon from the Earth? Answer: 384,400 km

67. What is the length of the Great Barrier Reef in kms? Answer: 2,300 kilometres

68. What is the top speed of a hummingbird? Answer: 79 km/h

69. What percentage of Earth’s surface is covered in water? Answer: 71%

70. What was the distance of the Wright Brothers first successful flight? Answer: 852 feet (260m)

71. What year did Harriet Beecher Stowe publish “Uncle Tom’s Cabin”? Answer: 1852

72. Which is the only barrier yet to have a Melbourne Cup winner? Answer: Barrier 18


Photo of author
About The Author
Manoranjan Sahoo
This post is published by MS who started the website Find Motivation. The goal of this website is to motivate people by giving them the right knowledge and information.